Små stunder i en studentkör

Okategoriserade

Tisdagsövning med en överraskning

8 mar , 2016, 22.00 lindaklang

 

I dag började flororna den vanliga tisdagsövningen en halv timme tidigare, så att vi skulle hinna öva med BD klockan 20:00. (Verdi-konsert på söndag, alla varmt välkomna!) Dagens övning var väldigt fokuserad, och blyertspennorna hölls i högsta hugg för att få in alla anteckningar och dynamiker. Folk var skärpta, vi kom mycket framåt och stämningen var lika bra som vanligt. Helt perfekt, alltså!

Det var med andra ord en bra övning i dag, MEN, säg det som inte kan bli ännu bättre?

Många floror hade kanske inte tänkt så mycket på dagens datum, 8.3. – Det hade i alla fall inte jag gjort. Men det är bara att konstatera att de charmiga Brahe Djäknarna i alla fall hade full koll på det. Vad ska man riktigt säga, annat än att BD och lyckades förgylla kvällen för alla floror. Det var en väldigt fin och lyxig överraskning som väntade oss i aulan, kvinnodagen till ära. Kameran åkte genast fram för att i all hast försöka hinna fånga det hela på bild, och ungefär så här såg det ut:

 

BD stämde upp i en serenad för flororna.

BD stämde upp i en serenad för flororna.

 

Det bjöds på hembakade brownies och bubbel.

Det bjöds på hembakade brownies och bubbel.

 

 

 

 

8.3 övning 2 (1)

 

 

 

Läs också

Kommenteringen är stängd.