Små stunder i en studentkör

Körliv

Uffe 60!

19 mar , 2017, 08.11 lindaklang

 

Hurra för vår kära dirigent som fyller år idag!

På torsdagen hade vi korister glädjen att bli inbjudna på födelsedagsfest för att fira Uffe. Som vår infosekreterare Sofia sade då vi överräckte vår gåva; Uffe är inte bara en fantastisk dirigent och pedagog, utan även någon som vi alla verkligen tycker om som person. Därför kändes det fint att få fira honom tillsammans med hans nära och kära.

Det bjöds på väldigt god mat och fint program på festen. Uffe bjöd själv på program i form av fin musik, till allas vår glädje. Också körerna stod för lite program då vi sjöng Bort allt vad oro gör (med personlig text), Så skimrande var aldrig havet, samt en favorit – Wangol.

Tack så mycket för den fina festen, och grattis än en gång!

/Klara

Ett så här fint kort fick Uffe av körerna. Målat av Sofia Liljeström.

 

, , ,

Läs också

Kommenteringen är stängd.