Små stunder i en studentkör

Okategoriserade

Kvartettverksamheten!

15 mar , 2018, 14.06 lindaklang

 

En viktig del av Florakörens verksamhet är de återkommande kvartettbeställningarna. När någon behöver underhållning till en fest eller vilken som helst tillställning, så kan man ta kontakt med körens kvartettansvariga på kvartettansvarig@florakoren.fi för att boka oss!

Bilden är från vår sångbok och illustrerad av den duktiga Karin Holmström, en föredetta Flora 🙂

Kören har många duktiga sångare som njuter av att sjunga och utvecklas genom kvartettverksamheten. Oftast sammanställer kvartettansvariga helt nya kvartetter inför de olika tillställningarna, men vi har också fasta kvartetter. I vilket fall som helst är succén en självklarhet och vi förgyller olika tillställningar från årsfester till kräftskivor och allt där emellan!

När jag började som kvartettansvarig 2016 var jag lite upprörd och beslutsam. Kvartettverksamheten hade stått väldigt stilla i flera år och jag ville att kören skulle få fler beställningar! Så jag tog skeden i vacker hand och började brainstorma. Jag tänkte att en kvartettvideo kunde ju vara rolig! Så jag samlade ihop ett gäng floror och så satte vi igång och spelade in videon! Det var roligt, om än tungt att spela in hela den 2.32 långa videon men i slutet av dagen var vi nöjda!

Se kvartettvideon här!

Efter editering var det dags för pressrelease och det blev en succé! Videon gillades och det ledde till att vi fick fler beställningar! Beställningarna började rulla in och äntligen kom verksamheten igång ordentligt, ibland så att jag fick börja jaga människor så att vi kunde tacka ja till alla förfrågningar. Efter mina två år som kvartettansvarig är jag nöjd med vad jag och mina kära floror har åstadkommit och jag hoppas att intresset för kvartetter från Florakören håller i sig. Snart blir det kanske dags för en ny video, eller något helt annat. Vi får se! Håll ögon och öron öppna, för vi har kommit för att stanna!

 

För kvartettrelaterade frågor kan ni kontakta år 2018 kvartettansvariga Melissa Haga på kvartettansvarig@florakoren.fi

 

Ha det gott, och njut av vårsolen!

Hälsningar Oona, kvartettansvarig 2016-2017

Bilden tagen av Oona Haapamäki

Läs också

Kommenteringen är stängd.