Små stunder i en studentkör

Okategoriserade

Nytt verksamhetsår

18 feb , 2018, 18.46 lindaklang

 

Floras nya verksamhetsår har nu sparkats igång! Körövningar har hållits från början av januari, Flora fick fem nya sångare och första konserten samt sitzen är redan bakom. Floras nya styrelse och funktionärerna har alla redan hunnit börja jobba med sina uppgifter.

Vi började året med två veckors mässaövningar som ledde till tv-bandning av Uffes mässa som sedan sändes av YLE. Efter det började övningar för vårens repertoar – först Uffes eget verk Undrans Mosaik och Sibelius kantat Jordens sång. I mars ska vi resa till Vasa och uppträda på Åbo Akademis 100-års konsert med BD, Pedavoces och Akademiska Orkestern. Före det ska vi ännu träffas och ha en konsert med vår fästmanskör Linköpings Studentsångare som ska besöka Åbo nästa helg.

 

 

Fin vinterdag på Floras och BDs styrelsebyteshelg

 

Senare på våren ser vi fram emot damkörskonsert som ordnas i Åbo tillsammans med flera andra damkörer i Åbo i april och sedan är det nästan tid för vår egen vårkonsert. Före sommarlovet ska vi ännu delta i jubileumsdoktorspromotion som är vårens sista chans att komma och lyssna på Uffes mässa.

Hösten ska inte vara alls mindre spännande. Först ska Flora, i slutet av augusti, åka iväg på Islandturné som en perfekt avslutning till sommarlovet före det nya studieåret börjar. Hösten ska sedan fortsätta med bland annat ÅA100-konsert i Åbo och våra traditionella adventskonserter.

//Heini

 

5/7 av Floras nya styrelse

Läs också

Kommenteringen är stängd.