Små stunder i en studentkör

Konsert,Körliv

Florakören och Brahe Djäknar till Helsingfors!

20 Nov , 2017, 10.29 lindaklang

 

Advent börjar närma sig med stormsteg! Idag står övning med Brahe Djäknar och Akademiska Orkestern på schemat. Sedan går resten av veckan åt till övningar inför lördagen.

Välkommen på välgörenhetskonsert i Pauluskyrkan, Helsingfors kl. 18.00 nu på lördag (25.11)! Flora och BD kommer att vara på plats utan AO, så repertoaren ser lite annorlunda ut än på adventskonserterna. Vi kommer att sjunga musik av bl.a. Brahms, Poulenc, Kuula, Milliken och vår egen dirigent Ulf Långbacka. Mina personliga favoriter att sjunga i höst, som jag ser fram emot att uppträda med, är nog Toivo Kuulas Rukous och Ulf Långbackas Sanctus.

Det känns väldigt fint att få uppträda i min hemstad, Helsingfors. Att dessutom få göra det för ett så viktigt ändamål som stiftelsen Aamusäätiö, känns ännu finare. Aamusäätiö arbetar med att förbättra vården av barn som insjuknat i cancer och mycket med utvecklingen av de nyaste, mest effektiva vårdformerna. Det känns fint att veta att någon gör detta viktiga arbete och även att vi kan göra något för att ens lite hjälpa till.

Så KOM till Pauluskyrkan (Sammattivägen 5) den 25. november kl. 18.00. Du får höra fin musik och samtidigt göra veckans goda gärning. Det kan också i novembermörkret kännas skönt med lite ljus i form av musik.

Biljetter 15/8€, på ticted eller vid dörren. Nedan finns ett par bilder och dessutom finns vårt evenemang och ticted länkade. Vi ses på lördagen!

/Klara

FB-evenemang

BILJETTER

Läs också

Kommenteringen är stängd.