Små stunder i en studentkör

Okategoriserade

Höstmötet bjöd på mycket engagemang

12 Nov , 2015, 12.48 lindaklang

 

Florakören har två möten under året där alla medlemmar kan delta och säga sin åsikt. En på våren och en på hösten. Förra veckan hade vi då höstmötet. Höstmötet är det viktigaste och kanske mest intressanta mötet vi har eftersom vi då väljer en ny styrelse, en ny musiknämnd, nya funktionärer och går igenom budgeten för det kommande året.

Under höstmötet så är det alltid intressantast att själv ställa upp i en post eller få förfrågan att ställa upp i en post såsom en styrelsepost eller en funktionärspost. Det kan vara flera intresserade för en enskild post och då har vi en sluten omröstning för att göra det så jämlikt som möjligt. I år var det nästan för alla poster mera än en intresserad så det blev många omröstningar, men jag tror att alla ändå blev helt nöjda med de poster de fick.

I höst har vi fått en massa nya, engagerade floror som gärna ville ställa upp för flertal funktionärsposter vilket gladde oss i styrelsen. Nybörjarfloror kan inte ställa upp för en styrelsepost under deras första höstmöte men nog ställa upp för en funktionärspost så där fylldes snabbt post efter post efter ännu fler omröstningar, men till slut hade vi en full lista med kommande årets funktionärer.

Vi hade strul med tekniken under mötet så det blev att printa ut både mötesschemat och budgeten till alla medlemmar. Men printern ville den kvällen även leva sitt eget liv så det blev många konstiga utprintningar, speciellt eftersom printern aldrig slutade utan bara fortsatte och fortsatte, haha, men till slut fick vi nog det också under kontroll.

Tack för alla som ställde upp! Det betyder allt eftersom utan er skulle inte Florakören fungera så bra som den gör idag. Jag ser redan fram emot nästa år!

// Jasmine Nedergård, nuvarande Infosekreterare, nästa år Viceordförande i Florakören.

12233125_1190254427656276_907604550_n

 

Läs också

Kommenteringen är stängd.