Små stunder i en studentkör

Okategoriserade

Konsert med Stockholms Akademiska Damkör och Brahe Djäknar

22 apr , 2015, 07.56 lindaklang

 

I morgon får vi besök från Stockholm! Stockholms Akademiska Damkör, som grundats 2013, kommer och sjunger med oss. Här kan man läsa lite mer om kören. Vi träffade kören i samband med NSSS i Tartu i fjol, men det här är första gången vi och BD håller en gemensam konsert med denna kör. och jag personligen ser mycket fram emot konserten. Det blir också spännande att uppträda i Betelkyrkan, eftersom jag inte gjort det tidigare.

plansch sad

 

Varför ska då just DU komma och lyssna på vår konsert? För att höra Florakören, Brahe Djäknar och Stockholms Akademiska Damkör framföra en gemensam konsert för första gången. SAD kommer inte till Åbo varje dag! Du sparar en båtbiljett genom att komma och lyssna i morgon. Konserter med flera körer som uppträder är alltid roliga att höra!

Biljetterna kostar endast 10 euro (5 för studerande) och dessa säljs vid dörrarna som öppnas en timme före konserten. Välkommen!

/Fredrica

Läs också

Kommenteringen är stängd.