Små stunder i en studentkör

Okategoriserade

Övningshelger och sångbokskvällar

2 apr , 2015, 18.13 lindaklang

 

Det händer mycket i Florakören i vår. Vi har nu haft två övningshelger, sista helgen i februari hade vi övningshelg inför konserten med BD och Åbo Filharmoniska Orkester, och sista helgen i mars hade vi övningshelg inför vår konsert med Stockholms Akademiska Damkör och BD och inför vår egen vårkonsert. Övningshelger lönar sig absolut, åtminstone jag blir väldigt mycket säkrare på det vi ska sjunga.

Under övningshelgen i februari tog vi även en gemensam promobild med BD. Kallt hade vi, men ljuset utomhus är oftast bättre än inomhus. På bilden nedan ser vi några frysande floror och bd:are.

(null)

I mars har vi dessutom haft sångbokskvällar. Vi fick ju, som ni säkert vet, vår egen fina sångbok förra året. I den finns många sånger som vi inte sjungit förr och det var alltså några sådana sånger som vi övade under dessa kvällar. Det är alltid roligt med nya sånger och det här var avslappnade kvällar med mycket skratt. Under samkvämet som ordnades efter den senare övningshelgen sjöng vi några av dessa sånger och det var väldigt roligt.

(null)

Jag vill också önska er alla en glad påsk och påminna om våra kommande konserter i april: den 16.4 med BD och Åbo Filharmoniska Orkester i konserthuset, och den 25.4 tillsammans med BD och Stockholms Akademiska Damkör i Betelkyrkan. Välkomna!

/Fredrica

Läs också

Kommenteringen är stängd.