Små stunder i en studentkör

Opera,Sibelius,Turné

Vi övar Sibeliusopera!

19 mar , 2015, 10.43 lindaklang

 

Hälsningar från Florakörens operaövning! På sommaren kommer vi att sjunga i den enda operan Sibelius skrivit, Jungfrun i tornet. Det är en rätt så kort opera som varar cirka 40 minuter och som Sibelius faktiskt aldrig hann skriva färdigt. En kör som består av sångare från Florakören och Brahe Djäknar kommer att vara med och framföra detta verk i konsertversion på Korpo den 18 juli. Folke Gräsbeck kommer att medverka som pianist tillsammans med namnkunniga solister. Detta är ett musikaliskt mycket intressant projekt för kören.

image (1)

Floror och djäknar på operaövning.

Bild: Laura Lyytikäinen

image

Ivrigt övande floror.

Bild: Laura Lyytikäinen

 I samband med operan kommer Flora och BD att ordna sin årliga sommarträff. Vi ser framemot en unik musikupplevelse ute i den somriga skärgården.

//Laura

Läs också

Kommenteringen är stängd.