Små stunder i en studentkör

Okategoriserade

Hungerdagen

29 sep , 2014, 11.30 lindaklang

 

Hej på er alla läsare!
För snart två veckor sedan, torsdagen den 18.9 inleddes hungerdagsinsamlingen runt om i landet. Vi i Flora blev kontaktade av röda korset som undrade om vi var intresserade av att delta i undersökningen på något sätt. Ganska snabbt kom vi i styrelsen överens om att ordna en flashmob på någon av de studentrestauranger som finns i närheten av Åbo Akademi.
Vid halv ett på dagen D samlades en hög floror i arken och gick in för att äta lunch och för att vid utsatt tillfälle stämma in i sång. De studerande och den personal som befann sig i lunchsalen verkade positivt överraskade och glada över det musikaliska inslaget. Uppträdandet var lyckat och vi fick en hel del pengar insamlade till Finlands Röda Kors Katastroffond.
Avslutningsvis kan jag säga att det varje gång är lika roligt att delta i dessa små uppträdanden och speciellt då vi samtidigt gör det för ett gott ändamål.

 

photo-6

 

En glad Oona som fått många slantar i den röda bössan 🙂

 

Höstiga kramar

Frida

Läs också

Kommenteringen är stängd.