Små stunder i en studentkör

Okategoriserade

Florakörens terminsstart!

22 sep , 2014, 10.18 ohaapama

 

Den 16.9 hade kören terminsstart för de aktiva flororna och vi började att öva på höstens repertoar! Det var många varma kramar och otaliga leenden när vi träffades på nytt efter den långa sommarpausen. Tisdagen den 23.9 är det terminsstart för även de nyintagna flororna. Vilka dessa lyckliga damer är klarnar ikväll efter den allra sista insjungningen. Det ska bli spännande!

För övrigt är hösten fullproppad med körrelaterat program. den 3-4.10 har vi nybörjarhelg där alla nybörjare (och äldre floror!) får lära sig stamrepertoaren och lära känna resten av kören. I år återupptar kören en gammal tradition med att åka ut till hemligt ställe och öva där. Så vi övar stamrepertoar, lär känna nya och gamla floror och har det trevligt tillsammans 🙂

20131214_125308_editedEftersom kören har en sprillans ny sångbok så kommer det även att ordnas sångbokskvällar var vi bekantar oss med någon av de sånger i boken som ännu inte övats. Det ryms nämligen några sådana på nästan 500 sidor 🙂

Före adventskonserterna hinner vi även med ett övningsveckoslut som kulmineras i en tema-fest. I förra året hade vi djungeltema och året förut var det disney tema. Får se vad vår värdinna hittar på i år! Sedan börjar adventskonsertsrumban och snart är det julfest och tomtefest. Jag tror hösten kommer att gå snabbt 🙂

En riktigt trevlig höst till er alla!

Kramar, Oona

 

Läs också

Kommenteringen är stängd.