Små stunder i en studentkör

Okategoriserade

Florakörens insjungningar hösten 2014

12 sep , 2014, 09.04 lindaklang

 

Har du precis börjat studera och letar efter en meningsfull, musikalisk och utmanande hobby? Har du kanske studerat något år och undrar vad du ska hitta på på tisdagskvällar? Tycker du om att sjunga, skratta och ha roligt tillsammans med andra?

Om du svarade ja på någon av dessa frågor ska du absolut ta dig i kragen och dyka upp på Sibeliusmuseum (Biskopsgatan 17) antingen den 15 eller 22 september. Insjungningarna börjar 17.30 men om du vill vara med på en gemensam uppsjungning så ska du komma till Sibbe redan 17.00. Insjungningen tar inte länge, kanske 10 minuter och är absolut inget farligt. Du får träffa körens dirigent Ulf ”Uffe” Långbacka och körens musiknämnd och de är alla jättetrevliga. På insjungningen testas ditt röstomfång, ditt gehör och vanligtvis brukar också en kanonövning finnas med. Till slut får du sjunga en valfri sång. Och här duger verkligen vad som helst, jag har hört om folk som sjungit blinka lilla stjärna.

vårkonsert13

Bilden är från Floras och BD:s gemensamma vårkonsert 2013

Om du ens lite tycker att det här verkar kul, kom för all del till någon av insjungningarna. Att sjunga in i flora har varit ett av de allra bästa besluten jag fattat under min studietid. Om du vill veta mer om vad vi sysslar med i kören är det bara att läsa den här bloggen. Om du vill ha mera information om själva insjungningarna kan du ta kontakt med någon av nybörjarfaddrarna. Kontaktuppgifter hittar du på körens hemsida. Vi ser fram emot att få sjunga med dig i höst!

Här hittar du en länk till facebookevenemanget för insjungningarna.

Fredrica, insjungen flora hösten 2010

Läs också

Kommenteringen är stängd.