Små stunder i en studentkör

Okategoriserade

Sista dagen i Kanada

29 aug , 2014, 14.01 lindaklang

 

Hej,
Vår sista dag här i Kanada har grytt och om ett par timmar ska vi checka ut från hostellet. Rummen här på hostellet i Niagara falls är lite större än de vi hade i Ottawa vilket är ganska skönt med tanke på att det finns plats för alla väskor utan problem 🙂 Bussresan hit tog ungefär sju timmar inklusive paus och det var väldigt skönt att stiga ut ur bussen i ett lite svalare Niagara falls än vad det varit Ottawa.

Gårdagen var en fartfylld dag med mycket program. Vi har varit på hornblower cruises och fått åka in i dimman av vatten som bildas nedanför vattenfallen. Från båten fick vi också taget en mängd vackra bilder på Niagara falls. Senare på dagen tog vi oss till Niagara- on- the -lake för att ha vårt hemliga program, vilket var Whirlpool Jet boat. Vi åkte med dessa båtar med 1500 hk upp längs med floden som rinner från Niagara Falls till Lake Ontario och åkte flera gånger in i strömmarna så att vi skulle bli så våta som möjligt. Efter båtturen var alla våta enda in på bara skinnet. Det var superkul och samtidigt lite läskigt innan första varvet i strömmen men sedan vara det bara urkul varje gång som vi åkte in bland strömmarna o vågorna. Vi avlutad vår sista kväll här i Kanada med en gemensam middag på Sandstorm grill house. Vår sista dag här var den perfekta avslutningen på denna turné, skratt, sång och god mat.

Idag ska vi bege oss till Niagara-on-the-lake för att spana in den vackra gamla staden, som är en av de äldsta i Kanada. Bildbomb från denna dag kommer upp på bloggen efter att vi kommit hem och lite återhämtat oss från flygresan.

Nu ska jag fortsätta äta min frukost och sedan gå och packa mina väskor. Jag bjussar avslutningsvis på några bilder som jag knäppte av de vackra vattenfallen, vi hörs!

image image

 

Kramar

Frida

Läs också

Kommenteringen är stängd.