Små stunder i en studentkör

Okategoriserade

Två dagar kvar!

15 maj , 2014, 20.58 lindaklang

 

Jubileet närmar sig med stormfart, den senaste veckan har känts otroligt lång samtidigt som det redan är i övermorgon som vi har vår jubileumskonsert och bankett. Innan detta ska vi hinna med generalrepetition ikväll i konserthuset och jubileumskörövning  med eternellerna i morgon innan den traditionella dammiddagen. Mycket har hänt denna vecka, namn på sånghäften har skrivits, sittordningen har dubbelkollats, dammiddagens dirigentlista har skrivits och marshmallows har införskaffats. En del floror har dessutom hunnit öva och sjungit upp för lilla Floramärket och stora Floramärket, som delas ut på den Solenna akten som hålls på lördagen i konserthuset.

En del har kanske haft klädpanik eller insett att de glömt att boka tid hos frisören för att få håret uppstassat till lördagen, men allt löser ju sig alltid till slut då man av misstag hittar den perfekta klänningen och lyckas få tid hos frisören eller hittar en kompis som piffar upp ens hår. Personligen har jag haft de båda ovanstående på koll sedan länge. Min klänning blev färdig i veckan och fick flytta in hos mig efter att den avhämtats och provats en sista gång hos sömmerskan. Det är skönt att veta att detta är under kontroll när jag dom värdinna har en del att pyssla med imorgon så att vi får en hejdundrande dammiddag.

Jag kan ärligt medge att jag varit peppad inför jubileet i ett par månader redan och för tillfället är det dom om jag har myror i brallan, det som vi i jubileumskommitten har arbetat för och som vi i styrelsen har fattat beslut om redan en längre tid är äntligen här! Samtidigt som det har varit mycket att stå i med så har det varit otroligt roligt att få vara med och organisera det hela, det är något speciellt med att få ta del av alla festligheter när man sett hela processen på nära håll och fått delta i gemenskapen och arbetet inför det som komma skall.

Till slut vill jag tillägga att alla är hjärtligt välkomna på Florakörens 70-års jubileumskonsert inkommande lördag, den 17 maj klockan 16.00 i Konserthuset i Åbo. Vi bjuder på en hejdundrande konsert med väldigt varierande och roande repertoar. Vi ses!

floraplansch1

Frida

Läs också

Kommenteringen är stängd.