Små stunder i en studentkör

Okategoriserade

Floras klädesswap!

16 okt , 2013, 11.02 lindaklang

 

Det började med att jag gick igenom mitt flyttlass. Lägenheten var full av grejer och kläder som jag inte längre använder. Jag funderade en stund och konstaterade att jag knappast är den enda som har garderoben full men ändå inget att sätta på mig – och så efter lite loppisprat inspirerade Floras inofficiella loppisdrottning Oona beslutet att ordna Floras första SWAP någonsin!

Ingen konsertplanschdesign här minsann.

Sagt och gjort! Vi skickade ut ett e-mail och samma kväll hade människor svarat och konstaterat att det var en jättebra idé och att de verkligen ville vara med! Swappen blev 15.10 på pausen till vår traditionella tisdagsövning. Det stod klart att den var en riktig succé redan de första minuterna och det tog inte längre före alla bord var fyllda till bristningsgränsen med kläder, kastruller, ljusstakar, böcker och smycken.

Sopranerna hittar ut i aulan

Enligt Wikipedia är klädesswappar inte enbart ett bra sätt att bli av med grejer och hitta nya kläder gratis, utan också ”an act of environmentalism”. Det var alltså med gott samvete vi tömde våra garderober och fyndade i Sibbes aula!

Oona funderar på en Hilfiger-skjorta, som fick komma hem med henne

Många kläder fick nya ägare, och de som inte hittade ett nytt hem åkte iväg till Röda Korsets loppis som donation.

Nu ska det fyndas!

Vi kom till en gemensam slutsats under kvällen; detta måste ordnas på nytt! Kvällen var ett riktigt bevis på att DIY-metodiken fungerar på det mesta, bara viljan finns.

Alla bilder av undetecknad!

Hösthälsningar,

Jenna

Läs också

Kommenteringen är stängd.