Små stunder i en studentkör

Konsert

Adventskonsert – genrep

24 Nov , 2016, 10.15 lindaklang

 
Foto: Hanna-Madeleine Andersson

Foto: Hanna-Madeleine Andersson

 

Nu börjar det närma sig adventskonsert i Åbo domkyrka, och kören fixar det sista inför helgen. Igår hände det mycket; körställningarna monterades upp, och hela kvällen hade vi genrep tillsammans med Akademiska Orkestern. Tur att det fanns glögg och pepparkakor för de strävsamma koristerna, det var en lång kväll och koncentrationen skulle ju helst vara på topp.

 

Foto: Hanna-Madeleine Andersson

Foto: Hanna-Madeleine Andersson

 

Foto: Hanna-Madeleine Andersson

 

Foto: Hanna-Madeleine Andersson

Foto: Hanna-Madeleine Andersson

 

Det kommer att bli två mäktiga konserter det här, så har ni inte köpt biljetter ännu börjar det bli dags! Med på programmet finns kända sånger som O helga natt och Koppången, men också längre verk som Mendelssohns fantastiska Magnificat och Ensiös Missa. Datum för konserterna är fredag 25 (kl. 19) och lördag 26 (kl. 20). Biljetter kan köpas vid dörren eller på nätet (https://www.ticted.com/fi/organizers/162/upcoming). Information om detta finns också på Facebook: https://www.facebook.com/events/892630054215312/ . Välkomna!

 

/ Jessica

 

Läs också

Kommenteringen är stängd.