Små stunder i en studentkör

Okategoriserade

Ur en nybörjares perspektiv!

11 Nov , 2014, 12.51 ohaapama

 

Att sjunga in i Flora…

 

Jag hade bestämt mig och var säker på mitt beslut att inte sjunga in i Flora. Men sedan under föreläsningen före sista insjungningstillfället så var det något i mig som ändå sade till mig att gå och pröva. Nå de gjorde jag, och här är jag nu.

Nu börjar även adventskonserterna lura bakom knuten, så det börjar bli spännande och bråda tider. Det betyder också många och långa övningar. Har själv många år suttit bland publiken, och fått njuta av sången och musiken i väntan på jul, men jag måste få erkänna att det nog kommer bli kul att få vara med och sjunga i år. Det brukar vara en väldigt stämningsfull konsert, så ser verkligen fram emot det.

Men det är nog inte bara för sjungandets skull jag gått med, jag har gått med för att jag hoppats på att få bli del av en gemenskap, få mycket nya vänner, och få uppleva nya grejer. Vilket jag säkert kommer att få göra.

Nu skall jag sluta skriva, och låta er gå tillbaka till det ni höll på med, förrän ni hittade detta väldigt intressanta inlägg skrivet av en nybörjare som inte egentligen hade något viktigt att berätta, utan mera ville dela med sig av hennes tankar.

 

Annica.S

 DSC_0195-edit-bw

Läs också

Kommenteringen är stängd.