Små stunder i en studentkör

Okategoriserade

Övningshelg och temasitz

6 Nov , 2014, 11.41 lindaklang

 

Hej kära läsare,

Senaste helg hade vi vår andra övningshelg för i år. Under helgen övades kyrkokonsertens och adventskonserternas repertoar, både de stycken som vi sjunger och de vi sjunger med Brahe Djäknar. Kan konstatera att det alltid är lika kul att första gången sjunga ihop med BD det vi övat skilt fram tills nu. Om lite på två veckor är det konsert i Ekenäs och veckan därpå är den första advent och adventskonserternas tur. Det är otroligt hur snabbt tiden går och hur november är, som Jennifer konstaterat, en enda körövning, men jag skulle aldrig byta ut denna körövningsnovember mot en ”vanlig”. Det finns inget bättre sätt att bygga upp julstämningen och liva upp den annars så regniga och lite gråa månaden.

Efter denna lyckade övningshelg hade vi vår årliga temasitz med temat sportfåne. Tillställningen var lyckad och fylldes av skratt, sång och gott sällskap, om detta skall jag inte skriva något mer utan låter bilderna tala för sig själv, för en bild säger mer än tusen ord eller hur ?

DSC_0035DSC_0054DSC_0053DSC_0099DSC_0092

Alla Bilder tagna av Laura Lyytikäinen

 

Novemberkramar

Frida

Läs också

Kommenteringen är stängd.