Små stunder i en studentkör

Okategoriserade

Vårsoaré och övningshelg

19 mar , 2014, 22.40 lindaklang

 

Hejsan på er alla läsare,

det är inte många dagar kvar tills denna vecka närmar sig sitt slut, men innan dess har vi i Florakören en del program. Vi har nämligen vårens första konsert! Vi skall och uppträda på musikaliska sällskapets vårsoaré samtidigt som vi får öva på att uppträda med en del av den repertoaren som vi kommer att ha på jubileumskonserten senare på våren. Under konserten kommer vi att sjunga en del sånger som tillhör vår stamrepertoar, så som Pastime och Rondell, utöver dessa uppträder vi också med Taivas on sininen, Jag är en dans och en improvisation. Helgen inleds i övningens tecken för att sedan övergå till vår lilla konsert på fredag kväll. En del av oss floror kommer att delta på konsertens eftersläpp där vi uppträder med sånger ur vår stamrepertoar och umgås med de andra deltagarna. Lördagen andas även övningar från morgon till kväll, men vad är inte bättre än att få umgås och sjunga med de muschigaste människorna som finns. Personligen ser jag framemot den kommande helgen med allt vad den har att bjuda på, inget går upp mot att få sjunga av hjärtats lust och mysa med ens körsystrar.

 

Till sist bjuder jag på en vårig bild på tulpanerna jag har hemma i hopp om att det riktigt snabbt skulle kunna bli lite varmare väder så att vi alla kan plocka fram våra mindre vintriga kläder.

photo-5

Kramar

Frida

Läs också

Kommenteringen är stängd.