Små stunder i en studentkör

Okategoriserade

Vårbal ur en värdinnas synvinkel

15 maj , 2013, 21.01 lindaklang

 

Med muntra sångare och vackra toner har Florakörens och Brahe Djäknars vårkonsert och vårbal gått av stapeln.

Detta år hade jag som Florakörens värdinna nöjet att få planera och leda vårbalen 2013. Mycket mejlande, planerande och fixande har fyllt mina senaste veckor men det har det varit värt! Inte hade jag trott att jag vid en ålder av 21 år skulle ordna en så stor fest för 76 personer, men se bara så var det klart och gjort.

Med hjälp av mina vicevärdinnor och styrelsen gick allt bra trots lite nervositet och ovana. Många märken delades ut under balen och det sjöngs många sånger. På eftersläppet dansades och skrattades det ännu mera, och sillisen bestod av mycket mat och bastubadande.

Hoppeligen förblir detta den första men inte den sista vårbalen jag får förtroendet att ordna!

Soliga vårhälsningar,
Florakörens värdinna Sofie

Värdinna med vicen

Sillis

 

Läs också

Kommenteringen är stängd.