Små stunder i en studentkör

Konsert,Okategoriserade,Studerandemusikfestivalen

Studerandemusikfestivalen närmar sig

27 feb , 2013, 12.42 lindaklang

 

Inkommande lördag (2.3) ordnar Studerandemusikförbundet i Åbo en konsert som går under namnet Studerandemusikfestivalen i Åbo 2013. På konserten uppträder Arrhythmics, Brahe Djäknar, Cantus Mercurialis,  Opena, Turun yliopiston ylioppilaskunnan (TYYn) kuoro och Florakören. Konserten börjar klockan 17.00 och platsen är Solennitetssalen.

Temat för konserten är humor, vilket betyder att publiken kan förvänta sig en lite annorlunda repertoar än på många andra konserter. Flora ska uppträda med fyra stycken, varav ett inte ens är sång i dess traditionella bemärkelse.  Så kom och lyssna så undgår du att få höra ”I guess you had to be there!”.

Biljetter kan ännu idag köpas på Educarium mellan klockan 11 och 13. Om du inte hinner idag kan du kontakta förbundets ordförande, Peter Eriksson (petereri@abo.fi). Biljetter kan förstås också köpas på plats vid dörren och priset är 12/6 (vuxna/studerande, barn, beväringar, pensionärer).

Läs också

Kommenteringen är stängd.