Små stunder i en studentkör

Okategoriserade

Flora är tillbaka!

24 feb , 2013, 18.28 ohaapama

 

Flora is back!

Efter en tid av bloggtorka kommer Flora igen! Köråret har nu startat på allvar med övningar inför TOMF  samt Sam Fröjdös Requiem i april. Men före det händer det förstås en massa roliga och intressanta saker…

Sedan 2008 har Florakören varit förlovade med Linköpings studentsångare från Sverige. Den 15.2 kom en del av kören och hälsade på i Åbo och tillbringade här en alla hjärtans dag de sent kommer att glömma!

Dagen började med frukost på hotell och fortsatte sedan med en minst sagt intressant stadsorientering! Vid det stora spindelnätet skulle de göra en formation var bara åtta ben vidrörde marken. De skulle också efterlikna Paavo Nurmi statyn så noga som möjligt. Vissa tog utmaningen allvarligare än andra… Sist men inte minst ordnades kärringkånk på Åbo torg var en flora skulle bäras. Stilarna var många, men alla kom över torget!

Efter en lång dag på stan blev det bastu och brädspel på kåren. På kvällen ordnades det fest med många fina sånginslag från både Lihkören och Flora. Det var kärlek i luften hela kvällen lång…

 

Laura Lyytikäinen har tagit alla bilder, tack!

 

Det var det, ses snart igen!

Kramar,

Oona, bloggansvarig för Florakören 2013

Läs också

Kommenteringen är stängd.