Små stunder i en studentkör

Okategoriserade

Julstämning garanteras på helgens adventkonserter!

24 Nov , 2015, 11.45 lindaklang

 

Nu äntligen börjar julstämningen infinna sig och snart är det dags för höjdpunkten på detta år, nämligen de maffiga adventskonserterna!

 

Förra lördagen fick Borgå-borna lite smakprov på vad som komma skall, och vi blev t.ex. recenserade av ÖstNyland. Recensionen finns att läsas här: Borgå var för övrigt en mycket trevlig stad, och en helt ny bekantskap för flera floror och djäknar. Det blev väl en och annan kyss inhandlad i Brunbergs butik! Före konserten skrevs även en artikel som kan läsas här.

Adventskonsert 2015 (2)

 

Men imorgon har vi generalrepetition inför det viktigaste av det viktiga, nämligen fredagens och lördagens konserter! Ännu ska vi finslipa styckena lite så att vi kan ge er den ultimata julupplevelsen med allt från Sibelius till McGlynn, Beethoven och Händel.

Så välkommen alla!

 

Julhälsningar, Oona

 

Läs också

Kommenteringen är stängd.