Små stunder i en studentkör

Okategoriserade

Vårterminens insjungningar

7 jan , 2015, 10.05 lindaklang

 

Den nya terminen har börjat idag och jag hoppas att alla har haft ett givande jullov. Vårterminen  betyder också i år nya medlemmar i Florakören. Vi ordnar alltså insjungningar den 13 och 20.1 klockan 17. Insjungningarna hålls på Sibeliusmuseum och det är sidoingången som gäller. Här kan du läsa mera om hur en insjungning till flora går till. Det är absolut inget farligt, alla du möter kommer att vara snälla och glada. Förbered dig med en sång du känner dig bekväm med och ett glatt humör.  Här finns länken till insjungningarnas facebookevenemang. Ifall ändringar sker är det här du hittar den uppdaterade informationen.

IMG_3697

Hoppas vi träffas nästa vecka eller vecka 4. Välkommen!
Fredrica, floras webbansvariga 2015

Läs också

Kommenteringen är stängd.