Små stunder i en studentkör

Okategoriserade

Jubileumsutställning och vernissage

11 apr , 2014, 07.21 lindaklang

 

Om ca två och en halv vecka öppnas Floras jubileumsutställning. Förberedelserna är i full gång och plakaten med bilder från turnéer, tillställningar och konserter med mera är snart klara. Det känns att jag har det mesta under kontroll för tillfället, vilket är bra i och med att det är jag som är ansvarig. Har en känsla av att detta kommer att bli toppen och hur bra som helst när vi är vid mållinjen. Det roligaste med att göra plakaten tillsammans med Christina är att vi fått se en massa roliga bilder från olika tider, det är nästan som att flororna förr var mer crazy än vad vi är, men nog har vi våra stunder vi också när vi hittar på något helt knäppt.

Vernissagen äger som sagt rum om ca två och en halv vecka den 29.4 kl. 17.00 i musikbiblioteket, till programmet hör också utgivningen av körens första interna sångbok. Som medlem av sångboksgruppen kan jag stolt meddela att den är färdig den 29.4. Detta är en otrolig lättnad för oss alla inblandade att det största arbetet är gjort och att brytningen är klar. Vi har alla arbetet huvudena av oss, men speciellt vill jag ta fram att Hanna, Sara och Lina har gjort ett otroligt arbete för att få ihop denna sångbok. Jag uppmanar alla aktiva Floror och Eterneller att ta sig till denna vernissage och sångboksutgivning.

Kort sagt, 29.4 kl. 17.00 i musikbiblioteket är tiden och platsen som gäller!

10152906_757682354249497_1316241071_n

 

 

Frida

 

 

Läs också

Kommenteringen är stängd.