Små stunder i en studentkör

Okategoriserade

Ett vykort till Flora

22 apr , 2013, 07.50 lindaklang

 

 

 Foto: John Patrick Platzer Ferwelo

Hälsningar från en park i våriga Bryssel! Jag har det riktigt bra här. Det händer någonting hela tiden och numera tappar jag inte bort mig riktigt varje dag mera. Det händer kanske snarare varje vecka. Det är inte alls så tokigt att vara här. På tisdagskvällarna kan jag göra vad jag vill eftersom jag inte har någon Floraövning! Förra tisdagen tog jag till exempel en tupplur, lagade mat och såg på tv – samtidigt som jag sjöng I folkviseton. Det lät lite annorlunda utan några andra stämmor, ganska spännande effekt faktiskt.

Jag har med intresse läst om vad ni håller på med där i Åbo: World Voice Day, vårkonsert, skivrelease för den nya Floraskivan och vårbal. Det låter ju kul. Och så ska vi inte glömma vappen som är precis bakom hörnet. Förra året var vi floror i Spanien på en musikfestival. Det här årets valborg tillbringar säkert de flesta flororna sedvanligt i Vårdbergsparken och skålar in våren med broderkören Brahe Djäknars traditionsenliga uppträdande som bakgrundsmusik. Hälsa gärna glada vappen även från mig!

//Laura

Läs också

Kommenteringen är stängd.