Små stunder i en studentkör

Konsert

Requiem

11 apr , 2013, 15.20 lindaklang

  Gallery

I helgen hade Florakören och Brahe Djäknar en spännande och mäktig konsert med ny musik av Sam Fröjdö. Hela förra veckan bestod mer eller minder av övningar, förväntningar och överraskningar.

På tisdagen var det den första övningen med full ensemble. Det var en av de mest spännande övningar jag någonsin varit med om. Att för första gången få höra kören sjunga ihop sig med bandet är alltid lika spännande. Nog tog allt detta övande tid och krafter av många men det var det värt! Att någon komponerar något åt just specifikt dig, i detta fall Florakören och Brahe Djäknar, är inget mindre än en stor ära. Bland annat på grund av detta och den oförglömliga stilen på verket var detta en oförglömlig konsert.

Foto: Sofie Ivars

 

Hälsningar,

Linda Klang

Läs också

Kommenteringen är stängd.